top of page

Siapa kita

Bernafas mudah dengan Stesen Udara

 

Stesen Udara adalah pengedar terbesar & terkemuka Singapura bagi teknologi tekanan udara laluan positif positif (CPAP) bertaraf dunia, dan penyelesaian sehenti untuk semua keperluan Pernafasan, CPAP dan Sleep Apnea anda, dari diagnostik ke terapi. Kami menyediakan inovasi pecah tanah dalam terapi tidur dengan harga yang berpatutan untuk membantu anda bernafas mudah pada waktu malam.

 

CPAP%20trial_edited.jpg

Jika anda mengurus perkara-perkara kecil dalam kehidupan, anda akan mendapat banyak kembali. Itulah sebabnya kami di sini - untuk membantu anda mendapatkan yang terbaik daripada kehidupan.

 

Dari mesin mudah alih ke mesin terapi yang disesuaikan, topeng hidung yang tenang untuk topeng muka selesa, produk terapi tidur yang dipercayai kami membolehkan anda mengendalikan keadaan anda dan menikmati pengalaman pernafasan semula jadi, di mana sahaja dan bila-bila masa anda tidur.

 

13 tahun pengalaman industri

 

38 makmal tidur makmal yang dilancarkan di Singapura, Malaysia, Indonesia, Thailand, dan Filipina

 

3 orang ahli teknologi polysomnografik berdaftar

 

Kami percaya

 

Menolak sempadan untuk mengubah penjagaan kesihatan

Memajukan pendidikan perubatan

Sentiasa menyampaikan janji kami untuk mewujudkan kehidupan yang lebih baik untuk semua pelanggan kami

Memberdayakan pelanggan untuk mengawal kesejahteraan mereka

Meningkatkan standard rawatan perubatan

IMG_1486.JPG

Ini giliran anda untuk bangkit dan bersinar

 

Di Stesen Udara, kami tidak percaya bahawa mesin CPAP adalah tanda kelemahan, tetapi cara untuk meningkatkan tidur anda supaya anda dapat merasa kuat, segar dan energik apabila anda bangun setiap pagi.

 

Dibuktikan secara klinikal

Kami telah memperoleh teknologi paling canggih di dunia dalam teknologi tidur perintis selama lebih dari satu dekad.

 

Mudah alih

Rangkaian kami termasuk produk revolusioner yang tergelincir ke dalam beg atau beg anda untuk terapi tidur CPAP di mana sahaja.

 

Selesa

Mendapat manfaat dari pelembap air yang terbina dalam yang mengekalkan tahap kehangatan dan kelembapan, membantu mengurangkan kekeringan tekak, mencegah kesesakan hidung dan menggalakkan tidur malam yang baik.

 

Serasi

Mengapa tidak melayari pelbagai topeng muka hidung hidung dan serasi CPAP yang serasi dengan CPAP untuk mencari yang sesuai untuk anda?

 

Kami membantu anda untuk berehat dengan mudah

 

Di Stesen Udara, kami tahu bahawa pengalaman anda dengan apnea tidur akan menjadi unik kepada anda. Misi kami adalah untuk membantu anda mengetahui peranti yang sesuai untuk keperluan anda.

 

Dapatkan yang terbaik daripada kehidupan dan berhubung dengan pasukan perkhidmatan pelanggan berdedikasi kami untuk mengetahui lebih lanjut!

bottom of page