top of page
Resmed Airfit p10 mask

Resmed AirFit ™ P10 Nasal Pillows Mask

Topeng bantal hidung Resmed AirFit ™ P10 adalah topeng paling senyap kami! Membawa teknologi terkini dalam terapi tidur apnea, AirFit P10 adalah kira-kira 50% lebih senyap dan 50% lebih ringan daripada pendahulunya, dan telah terbukti menyampaikan lebih daripada 40 minit tidur tambahan setiap malam.

Menawarkan keselesaan premium dan kemudahan penggunaan tanpa menjejaskan kestabilan, AirFit P10 juga memaparkan reka bentuk headgear yang unik untuk hubungan muka minimum dan rasa kebebasan yang sebenar. Ia begitu selesa dan berkesan, ia memenangi Anugerah Red Dot yang diilhamkan oleh dunia untuk reka bentuk produk yang cemerlang.

Ultra tenang

New QuietAir ™ mesh-mesh yang mengunci perlahan mengarahkan udara keluar, jadi ia tidak dapat dilihat oleh anda dan pasangan anda. Malah, AirFit P10 adalah kira-kira 50% lebih tenang daripada topeng bantal hidung terkemuka kami.

Cahaya ultra

Direka untuk menjadi selesa dan tidak menggembirakan yang mungkin, AirFit P10 juga 50% lebih ringan daripada topeng bantal hidung sebelumnya. The flexi -ubub baru revolusioner adalah sangat ringan dan sangat tahan lama, membiarkan anda bergerak bebas tanpa mengorbankan meterai topeng.

bottom of page