top of page

Terapi Oksigen Krober

Krober mengembangkan dan menghasilkan konsentrat oksigen untuk homecare, dan penggunaan klinikal. Kebolehpercayaan yang luar biasa dan bunyi yang sangat rendah sistem adalah bass untuk penerimaan program kami di pasaran. Konsentrator oksigen standard menghasilkan susunan yang berbeza untuk memenuhi sebarang kemungkinan terapi yang berbeza.

Bagaimanakah Pengumpan Oksigen berfungsi?

Penumpu oksigen mengambil udara dan membersihkannya untuk digunakan oleh individu yang memerlukan oksigen perubatan kerana tahap rendah oksigen dalam darah mereka.

oxygenconcentrator-how-it-works-450x375.

Mengenai Krober O2

The Krober O2 adalah concentrator oksigen yang dibuat di Jerman yang membolehkan pesakit menerima rawatan mereka dari keselesaan rumah mereka.

Whisper

Senyap

Kr ö b er concentrator oksigen berbisik senyap dan paling tenang di pasaran. Ia menghasilkan hanya 35 dB. Ini amat berguna apabila ia berjalan sepanjang hari.

Dengan reka bentuk moden yang rapi, membawa pemegang dan penggelek, mudah bergerak unit di sekitar rumah.

Dibuat di

Jerman

Kejuruteraan yang tepat dan teknologi canggih, dengan kawalan kualiti yang terjamin.

Penumpu oksigen Krober dibuat dengan dua penapis yang mudah dijangkau: penapis habuk dan penapis input. Adalah disyorkan untuk membersihkan penapis habuk mingguan dan menukar bulanan. Penapis input harus diubah setiap tahun.

Senang untuk

baca

Paparan digital dengan latar belakang yang diterangi membolehkan anda melihat dengan tepat statusnya. Ia akan memberitahu anda berapa banyak oksigen yang diberikan oleh concentrator. Ia juga menunjukkan sebarang amaran.

Ku

Spesifikasi teknikal
bottom of page