top of page

Safetosleep200 | Monitor bayi

Mengapa Kesejahteraan Tidur Adalah Penting Bagi Bayi

Kesejahteraan tidur dicapai apabila bayi mendapat tidur yang selamat dan berkualiti . Apabila bayi mempunyai banyak tidur yang berkualiti, otak dan kecerdasan mereka boleh berkembang dengan optimum. Pembangunan otak optimum adalah kunci untuk membantu bayi mengembangkan rangkaian saraf mereka yang membantu mereka memproses maklumat dan rangsangan untuk memberi manfaat kepada pembelajaran. Tidur yang sihat dan selamat juga membantu bayi anda dengan kemahiran motor dan pembangunan fizikal.

Ku

Akademi Perubatan Tidur Amerika

Kebanyakan bayi, tidak kira sama ada mereka pra-terma atau sepenuh masa, mengalami episod pernafasan berkala.

Pernafasan berkala adalah corak pernafasan. Bayi itu mungkin mempunyai jeda dalam pernafasan mereka selama beberapa saat diikuti beberapa nafas yang cepat, cetek sebelum pernafasan mereka kembali ke tahap yang normal dan stabil. Pernafasan berkala adalah biasa pada hampir semua bayi antara 0 hingga 6 bulan.

Mengapa anda perlu memantau pernafasan berkala

Oksigen yang cukup dan tidur berkualiti adalah asas permulaan yang sihat bagi semua bayi. Pernafasan berkala boleh menyebabkan desaturasi oksigen dan menjejaskan nafas bayi dan tidur yang sihat, yang boleh menjejaskan otak bayi anda dan perkembangan kognitif.

Mengenai STS200

Monitor bayi SafetoSleep200 adalah kesihatan tidur dan monitor pernafasan. Ia direka untuk memantau pernafasan bayi tidur anda dan memberi isyarat kepada anda jika pernafasan bayi anda menjadi tidak teratur. Monitor bayi SafetoSleep200 harus digunakan dengan aplikasi SafetoSleep yang komplementer kami, yang menjejaki dan memberikan anda laporan dan log kesejahteraan tidur dan komprehensif. Aplikasi ini tersedia untuk kedua-dua peranti Apple dan Android.

24/7 Pemantauan

Memantau bayi anda siang dan malam

Monitor bayi STS200 sentiasa memantau bayi anda sepanjang masa memastikan bahawa anda akan mempunyai ketenangan fikiran lengkap. Dengan monitor bayi STS200, anda dan bayi anda akan tidur dengan lebih baik dengan mengetahui bahawa monitor bayi STS200 sentiasa bertugas.

Safe to Sleep 200 (STS200)

Telefon pintar didayakan

Gambar lengkap kesejahteraan tidur bayi anda

Terima kasih kepada aplikasi mudah alih STS200, tidak pernah lebih mudah untuk melukis gambar penuh irama tidur semula jadi bayi anda dan kitaran bangun tidur. Carta yang komprehensif dan titik data interaktif membolehkan anda memahami kesejahteraan tidur bayi anda.

Safe to sleep 200 (STS200) app showing breaths per minute

Pembesar suara terbina dalam

Tetap dekat dengan bayi anda walaupun masih jauh

Jadikan kehadiran anda dirasai walaupun jauh. Berikanlah kepada bayi anda atau bacakan dia kisah tidur sebelum dia bertukar. Hanya rekod suara anda pada aplikasi mudah alih STS supaya ia boleh disalurkan ke bayi anda melalui pembesar suara yang dibina pada STS200 itu sendiri.

Safe to sleep 200 (STS200) app
Video Produk

Pengenalan Pemantauan Bayi 200 Safetosleep

Unboxing

STS200 App

Spesifikasi teknikal
bottom of page